Antal personer: 4 personer
Ingredienser:
- 1 peberfrugt (gerne modne)
 - 4 store tomater (gerne modne)
 - 1 halv bladselleri
 - 2 løg
 - 3 fed hvidløg
 - Chorizo pølse i skiver
 - 1 spiseskefuld olie (gerne olivenolie)
 - 1 grøntsagsbouillonterning
 - 2 dåser hakket tomat
 - 3 dl madlavningsfløde
 - 3 dl vand
 - 500 gram spaghetti (eller pasta penne)
 - Salt & peber (efter behov)
 
Fremgangsmåde:
- Hak peberfrugt, tomater, løg og hvidløg.
 - Varm olien op i en stor gryde og steg chorizoen i et par minutter, indtil den begynder at blive sprød.
 - Tilsæt hakket løg og hvidløg til gryden og steg, indtil de bliver bløde og gennemsigtige.
 - Tilsæt de hakkede tomater og peberfrugt, dåsetomater, grøntsagsbouillonterning, madlavningsfløde og vand i gryden. Rør godt rundt.
 - Knæk spaghettien i to og læg dem i gryden. Sørg for at de er dækket af væsken.
 - Lad retten simre i ca. 15 minutter under låg, indtil spaghettien er kogt og saucen er tyknet.
 - Server din lækre one pot pasta med chorizo og tilføj gerne revet parmesan på toppen.
 

