Antal personer: 4 personer
Ingredienser:
- 1 peberfrugt (gerne modne)
- 4 store tomater (gerne modne)
- 1 halv bladselleri
- 2 løg
- 3 fed hvidløg
- Chorizo pølse i skiver
- 1 spiseskefuld olie (gerne olivenolie)
- 1 grøntsagsbouillonterning
- 2 dåser hakket tomat
- 3 dl madlavningsfløde
- 3 dl vand
- 500 gram spaghetti (eller pasta penne)
- Salt & peber (efter behov)
Fremgangsmåde:
- Hak peberfrugt, tomater, løg og hvidløg.
- Varm olien op i en stor gryde og steg chorizoen i et par minutter, indtil den begynder at blive sprød.
- Tilsæt hakket løg og hvidløg til gryden og steg, indtil de bliver bløde og gennemsigtige.
- Tilsæt de hakkede tomater og peberfrugt, dåsetomater, grøntsagsbouillonterning, madlavningsfløde og vand i gryden. Rør godt rundt.
- Knæk spaghettien i to og læg dem i gryden. Sørg for at de er dækket af væsken.
- Lad retten simre i ca. 15 minutter under låg, indtil spaghettien er kogt og saucen er tyknet.
- Server din lækre one pot pasta med chorizo og tilføj gerne revet parmesan på toppen.