Facebook

Glade Groensager

En bid af et bedre miljø

One pot pasta med chorizo 

Antal personer: 4 personer

Ingredienser:

  • 1 peberfrugt (gerne modne)
  • 4 store tomater (gerne modne)
  • 1 halv bladselleri
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • Chorizo pølse i skiver
  • 1 spiseskefuld olie (gerne olivenolie)
  • 1 grøntsagsbouillonterning
  • 2 dåser hakket tomat
  • 3 dl madlavningsfløde
  • 3 dl vand
  • 500 gram spaghetti (eller pasta penne)
  • Salt & peber (efter behov)

Fremgangsmåde:

  • Hak peberfrugt, tomater, løg og hvidløg.
  • Varm olien op i en stor gryde og steg chorizoen i et par minutter, indtil den begynder at blive sprød. 
  • Tilsæt hakket løg og hvidløg til gryden og steg, indtil de bliver bløde og gennemsigtige.
  • Tilsæt de hakkede tomater og peberfrugt, dåsetomater, grøntsagsbouillonterning, madlavningsfløde og vand i gryden. Rør godt rundt.
  • Knæk spaghettien i to og læg dem i gryden. Sørg for at de er dækket af væsken.
  • Lad retten simre i ca. 15 minutter under låg, indtil spaghettien er kogt og saucen er tyknet.
  • Server din lækre one pot pasta med chorizo og tilføj gerne revet parmesan på toppen.