Facebook

Glade Groensager

Om os

Om Glade Groensager

Glade Groensager A/S er startet af Michael og Charlotte i 2001, da de overtog gartneriet efter Michael’s forældre som her også dyrkede grøntsager. I 2004 gik Michael sammen med brødrene Søren og Peter, om at drive Glade Groensager A/S. De to brødre havde også selv overtaget deres gartnerier af deres forældre. Ejerskabet blev på den måde ligeligt fordelt og drevet på denne måde frem til 2020, hvor de valgte at indgå et samarbejde med Martin, som også havde overtaget et gartneri efter sin far. Alle 3 familier er ligeledes fra Otterup på Nordfyn, så udover den fælles ambition om at drive bæredygtigt gartneri med omtanke for miljøet, så er det hele også lokalt forankret på Nordfyn.

Det vil sige at Glade Groensager A/S anno 2022 udgør produktion af grøntsager på 4 afdelinger, hvor af 3 er konventionel produktion uden pesticider, og den 4. afdeling er økologisk produktion.

R

Grundlagt i 2001

Glade Groensager blev grundlagt i 2001 og råder i dag over 170.000 m² produktionsareal, der er beliggende på Fyn i henholdsvis Otterup og Fangel.

Vores mission

Vores mission er at levere produkter af høj kvalitet med sundhed og bæredygtighed som de grundlæggende elementer. Glade Groensager er Danmarks største producent af agurker og tomater.

|

Slogan

Vores slogan: ’’- en bid af et bedre miljø …’’ kan ses i alle aspekter af driften i væksthusene, hvor vi konstant arbejder på at mindske forureningen og CO²-udledningen, så vi producerer grønt med omtanke for miljøet.